Logotyp
Huvudbild på sida

Nya lägenheter skapas i von Boij-området!

Nu bygger vi nya moderna lägenheter - i två etapper - i det centrala och naturnära von BoiJ-området med första inflyttning i januari/februari 2017.

MODERNT, BEKVÄMT OCH NÄRA NATUREN

Von Boij-området är byggt i slutet av 50-talet i en rogivande och finstämd arkitektur med småskaligt utplacerade 3-plans huskroppar i behagligt matta jordfärger. Här finns generösa grönytor och det är nära till motionsspår och den ”riktiga” naturen. Samtidigt är det på bekvämt gångavstånd till Laxå centrum. Nu bygger vi om förskolan Linnéan för att ge plats för fler. I den första etappen skapas två trerummare med kök på närmare 80 kvadratmeter samt en tvårummare med kök på 56,5 kvadratmeter. I etapp två byggs ytterligare fyra lägenheter i markplanet med uteplats. Drömmer du om ett nytt och fräscht boende med balkong mot sydväst, fiberanslutning, tvättpelare i badrummet, diskmaskin, ett förråd och möjlighet till p-plats? Här kan du leva drömmen!

VÄLKOMMEN TILL LAXÅHEM!

Laxåhem är ett kommunalt bostadsbolag med målet att erbjuda trygga, moderna och bekväma bostäder. Vi arbetar ständigt med att förnya och förädla utbudet av bostäder och lokaler.

SNABBFAKTA OM LÄGENHETERNA

VAR: Von Boijgatan 12, Laxå. VAD: Tre moderna och nybyggda lägenheter i etapp ett. Två treor på 77,9 respektive 78,6 kvadratmeter samt en tvåa på 56,5 kvadratmeter. Tvättpelare, diskmaskin samt balkong i samtliga. Ytterligare fyra lägenheter i markplanet planeras att byggas i etapp två. NÄR: Första inflyttning är planerad till månadsskiftet januari-februari 2017.

ANMÄL INTRESSE på vår hemsida www.laxahem.se eller ring 0584-47 35 00. De som lämnat intresseanmälan kontaktas när hyresnivån är fastställd.